#YNG Escape Game woensdag 9 en vrijdag 11 oktober ouder kind activiteit in de week van de opvoeding

Samenvatting

#YNG Escape Game voor ouder en kind

In nauwe samenwerking met Jongerenwerk Lansingerland heeft de organisatie You!nG een Escape Game ontwikkeld waarmee het betrokken is bij het project ‘Pubers in de spotlights’ van Lansingerland. Het spel laat de jongeren kennis maken met de kansen en de gevaren van de onlinewereld.

#YNG Escape Game is een educatief escaperoomspel met vier identieke escaperooms die tegelijkertijd gespeeld worden. Er worden vier teams gemaakt van maximaal zes personen en je strijdt om wie het eerste weet waarom Yara vermist is. Maar erg veel tijd heeft elk team niet om dit te ontdekken, want alle vier de rechercheteams moeten als een razende samenwerken om Yara te redden. Lukt het jou als recherche om in korte tijd je taak te volbrengen en deze zaak op te lossen? De teams spelen tegen elkaar en werken met social media. De aanwijzingen zitten allemaal ‘ergens’ in de vier escaperooms; ze krijgen er slechts zestig minuten de tijd voor om de oplossing te vinden. Vervolgens is er een feedback workshop met een nabespreking van de ervaringen en beleving tijdens de Escape Game.

Speciaal voor de week van de opvoeding stellen You!nG en jongerenwerk Lansingerland op woensdag 9 oktober en vrijdag 11 oktober de escape game open. Wil jij als ouder samen met je kind de mogelijkheid krijgen om de escape game te ervaren. We werken woensdag 9 oktober en vrijdag 11 oktober in de avond met 2 momenten waarin je als ouder samen met kind kunt inschrijven, bij de inschrijving vragen wij of je de voorkeur aan kan geven. (je kan als ouder of als kind niet los inschrijven)
De sessies zijn van 19.00 – 20.30 uur of van 20.30 – 22.00 uur. Kosten voor deelname is € 10 per ouder en € 5 per kind. Deelname is vanaf 12 jaar en ouder. Wij kunnen de escape game door laten gaan bij minimaal 16 aanmeldingen per ronde. Opgeven kan via lansingerland@stjjmh.nl